Arctisztítás 2021-02-19T11:53:08+00:00

ARCTISZTÍTÁS

TISZTÍTÓ KEZELÉSEK

Az arcbőrnek bizonyos időközönként szüksége van tisztításra. A tisztítás során nyom nélkül eltávolítjuk a már begyulladt pattanásokat, másrészt megszabadítjuk a bőrt a fekete vagy sárga mitesszerektől, amiket a faggyúmirigyek fokozott működése idéz elő.

Tonik segítségével visszaállítjuk a bőr egészséges ph értékét, leradírozzuk az elhalt hámsejteket. Puhává gőzoljük a bör mélyebb rétegét, hogy eltávolítsuk a begyulladt pattanásokat, majd gyulladáscsökkentő pakolással zárjuk a kezelést. A bőr a szakember gondos keze alatt visszanyerheti selymes tapintását.

A kezelés alatt a bőrtípusnak megfelelő, faggyútermelést normalizáló anyagokkal segítjük visszaállítani a bőr természetes szépségét, így a megfelelően ápolt bőrt egyre ritkábban kell tisztítani.

UTÓKEZELÉS

A kezelés részeként díjmentesen utókezelést is végzünk a tökéletes eredmény érdekében, ellátunk a legfontosabb tanácsokkal az otthoni tisztán tartás érdekében.

A tisztítás gyakorisága függ  bőrtől és élethelyzettôl, hogy a vendég városban vagy vidéken lakik, mennyire van kitéve stressznek, klíma berendezéseknek.

Tisztító kezelésre mindenkinek szüksége van, neked is!

0
SPECIALISTA
0+
ELÉGEDETT VENDÉG
0
ÉVE NYITVA
0+
KEZELÉS

ENGEDD, HOGY KÉNYEZTESSÜNK A
BALLAI KOZMETIKÁBAN!

Jelentkezz be mielőbb!

Vedd fel velünk a kapcsolatot akár most!

KAPCSOLATFELVÉTEL