Mikro- hidrodermabrázió 2021-02-19T12:09:25+00:00

MIKRO- HIDRODERMABRÁZIÓ

MIKRODERMABRÁZIÓ

A mikrodermabrázió, másnéven mélyhámlasztás egy kíméletes, ám annál hatékonyabb bőrcsiszolást jelöl, mely a megfiatalodás lehetőségét hordozza magában.

A mikrodermabrázió egy manuális hámlasztó eljárás, mely nem fájdalmas, roppant eredményes és minden bőrtípusra alkalmazható. Az eljárás alapja a sejtképződés, mely lentről felfelé történik, tehát a bőrsejtek folyamatosan pótolják önmagukat.

A legfelső hámréteg ki van téve a környezetnek, az időjárásnak és a mechanikai behatásoknak, melyek által folyamatosan károsodik.

HIDRODERMABRÁZIÓ

A Hidrodermabrázió sejtregenerációt elősegítő vízsugaras bőrcsiszolás, mely lehetővé teszi a bőr alapos, mégis kíméletes mélytisztítását és elősegíti a hatóanyagok bejutását a bőrbe.

A hidrodermabráziós készülék speciális ultrahangos spatulával rendelkezik. A spatula speciálisan alacsony frekvenciával dolgozik a 32-56 KHz (ezer rezgés/másodperc) közötti ultrahangos tartományban.

Rétegenként eltávolítja az elhalt hámszövetet, szennyeződéseket, toxinokat, méreganyagokat. Ennek hatására bőrünk megújítja önmagát, puha, hidratált lesz, a foltok elhalványodnak, a mimikai ráncok kisimulnak. A rezgések egy szabad szemmel is megfigyelhető vízpermetfelhőt hoznak létre ott, ahol a spatula a bőrrel érintkezik.Ezzel a kezeléssel mélytisztítást végzünk a bőr felületén.

Ráadásul az ultrahang 32-56 KHz frekvenciájú hullámjai a baktériumokat is elpusztítják, abszolút steril környezetet teremtve pl. a mechanikai tisztításhoz.

A foltos, miteszeres, estleg heges bőrőknél a folyamatos kezelésekkel megdöbbentően jó eredményeket érünk el, éppen ezért ma már nem csak alkalmanként hanem kúrákban is alkalmazzuk.

MIÉRT JAVASOLT?

Amennyiben ez a réteg a bőr felületén marad, ezzel elzárja a levegő és egyéb elengedhetetlenül szükséges anyagok útját a lejjebb lévő rétegek felé.

Ezen segít a mikrodermabrázió, mely eltávolítja az elhalt hámréteget, ezáltal a bőr átjárhatóvá válik. Többek között a kozmetikumok is könnyebben elérik a mélyebb rétegeket, hogy táplálják azt. A peeling legmodernebb módja a mikrodermabrázió, mivel szabályozható a mélysége, melyre eddig nem volt példa.

Az orvostudomány legújabb kutatási módszerei segítették ennek az eljárásnak a kifejlesztését, ezért a mikrodermabrázió csak speciálisan képzett szakkozmetikusoknál található meg.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A mikrodermabrázió során a bőr rá van kényszerülve, hogy lelassult sejtképző folyamata visszaálljon eredeti tempójába, így a felülre került szövetek egyre fiatalabbak, egészségesebbek, kevésbé károsodottak.

A bőr lecsiszolása után, mely steril koridon kristályok által történik, bőrazonos és bőraktív hatóanyagok kerülnek a bőrre, mely átjárhatósága folyamán mélyebb rétegeket is elér, így regenerálódása sokkal hatékonyabb, mint előtte.

A mikrodermabrázió nem csak az arcbőrre, hanem a test különböző felületeire alkalmazható, így például a cellulit és egyéb bőrelváltozások kezelésében egy merőben új lehetőségét kínálja

MIKOR ALKALMAZHATÓ?

A mikrodermabrázió hatékonyan alkalmazható pigment hibák, öregségi foltok, sebhelyek, himlőből visszamaradt mélyedések, műtéti hegek, fény és nap okozta károsodások kezelésére.

A mikrodermabráziós kezelés folyamán nem keletkeznek sebek, mivel a szakkozmetikus nagyon igényesen választja meg a csiszolás erejét és mélységét. Így a felszínre kerülő friss szövet teljesen ép marad, feltöltődik oxigénnel és a kozmetikai anyagok által megkapott energiával, így a bőr hatékonyan tud belülről regenerálódni, mivel átjárhatóvá válik.

A mikrodermabrázió eredményei már egy kezelés után szemmel láthatóak lesznek.

MIT TAPASZTALHATSZ?

A bőr finomabb, puhább és tömörebb, az enyhe ráncok eltűnnek, a bőr egyenetlenségei nagy mértékben csökkennek.

A foltok és hegek elhalványulnak, a bőrnek egészségesebb színe lesz és a pigmentációs problémák is kevésbé láthatók.

Az öregedés jelei csökkennek és a bőr rugalmassága nagy mértékben javul.

Szívesen átbeszéljük veled az eljárást, mélyre menő részleteiben!

0
SPECIALISTA
0+
ELÉGEDETT VENDÉG
0
ÉVE NYITVA
0+
KEZELÉS

ENGEDD, HOGY KÉNYEZTESSÜNK A
BALLAI KOZMETIKÁBAN!

Jelentkezz be mielőbb!

Vedd fel velünk a kapcsolatot akár most!

KAPCSOLATFELVÉTEL

ENGEDD, HOGY KÉNYEZTESSÜNK A
BALLAI KOZMETIKÁBAN!

Jelentkezz be mielőbb!

Vedd fel velünk a kapcsolatot akár most!

KAPCSOLATFELVÉTEL