Gyantázás 2021-02-19T12:16:17+00:00

GYANTÁZÁS

GYANTÁZÁS

A tavasz közeledtével előtérbe kerülnek a különböző szőrtelenítési eljárások, melyek közül az egyik legősibb és a mai napig a legkedveltebb megoldás a gyantázás.

Használatával akár hetekig tartó sima, esztétikus és higénikus bőrfelületet kapunk. Hatására a szőrszálak nem erősödnek, épp ellenkezőleg, a bőr rétegei elvékonyítják őket, ahogy áthatolnak rajtuk, valamint idővel mennyiségük is csökkenni kezd. Nagyszerű tulajdonsága még, hogy a szőr visszanövésekor sem okoz szúrós, viszkető, kellemetlen érzést.

Gyantázási kúltúránk rengeteget változott az elmúlt évek során. Jó minőségű, higiénikus anyagokkal dolgozunk. Alaposan tisztán és a vendégeink fájdalomtürő képességéhez igazítjuk az eljárást.

GYANTÁZÁS TINIKNEK

A tinikre külön odafigyelünk, fontos, hogy jó élmény legyen az első gyantázás. A gyantatípusoknak ma már számos fajtája létezik.

A nagyobb felületek kezelésére a patronos gyanta használatát ajánljuk, a gyors és hatékony eljárás érdekében.  Ezek összetételükben a fenyőgyanta mellett számos bőrnyugtató anyagot tartalmaznak.

Az érzékenyebb, napbarnított felületekre az olivás gyantát javasoljuk, amely a mindamellett, hogy kímélő hatóanyagokban gazdag, nem tapad a bőrre, így óvatosan távolítja el a nem kívánt szőrszálakat, akár a legapróbb pihéket is. A jó minőségű gyanta egészen a szőrszálak aljáig lefolyik, amivel a fájdalom nagyban csökkenthető.

GYANTÁZÁS UTÁN

Fontosnak kiemelni az utókezelést, illetve a kezelt testrész otthoni ápolását.

Gyantázás után ajánlott napvédő készítmények használata, illetve kerüljük a dezodorálást, szoláriumozást és napozást legalább 24 óráiág a pigmentfoltok kialakulásának elkerüléséhez. A szőrszálak kibújásának segítése és a szőrtüszőgyulladás elkerülése érdekében pedig használjuk testradírt hetente egyszer.

Az alábbi gyanta szolgáltatásokat kínáljuk: Brazil  (teljes bikini gyanta), bikinivonal, lábszár, teljes láb, kar, szemöldök, bajusz, szakáll.

0
SPECIALISTA
0+
ELÉGEDETT VENDÉG
0
ÉVE NYITVA
0+
KEZELÉS

ENGEDD, HOGY KÉNYEZTESSÜNK A
BALLAI KOZMETIKÁBAN!

Jelentkezz be mielőbb!

Vedd fel velünk a kapcsolatot akár most!

KAPCSOLATFELVÉTEL

ENGEDD, HOGY KÉNYEZTESSÜNK A
BALLAI KOZMETIKÁBAN!

Jelentkezz be mielőbb!

Vedd fel velünk a kapcsolatot akár most!

KAPCSOLATFELVÉTEL