Regeneráló kezelések 2021-02-19T11:55:14+00:00

REGENERÁLÓ KEZELÉSEK

REGENERÁLÓ KEZELÉSEK

A bőr regenerálása, roborálása, rehabilitációs, fiatalító és liftingelô kezeléseinknek széles spektruma várja vendégeinket. Anyagaink sokfélesége, kozmetológiai gépeink tárháza áll rendelkezésre.

Nagyon hatékonyan építjük, töltjük fel és varázsoljuk puhává, bársonyossá, és életteltelivé az arcbőrt. Mélyhidratáló, zsírhiány-pótló, vitaminizáló, feszesítő programok közül választhatnak a vendégek.

Attól függően, hogy kínzóan száraz bőrét szeretné hidratálni, kevésbé feszes arcának tónusán javítana, vagy ráncait szeretné elsimítani.

BŐRTÍPUSNAK MEGFELELŐEN

A kezeléseket kombináljuk a bőrtípusnak megfelelő radírral, masszázzsal, és pakolásokkal.

Az adott szépségprogram megalkotásakor bőrtípusra szabottan használjuk a vitaminok, liposzómák, tápláló-, hidratáló-, és szabadgyökfogó anyagok legjobbjait.

Ide tartozik az ultrahangos-interferenciás lifting kezelés hidratáló, zsírhiánypótló  hatóanyagokkal, a mágneses nyirokkeringés serkentő-,és kötőszövet tornáztató elektroterápiás kezelések, az őssejtes regeneráló arcpakolás érett bőrre, a soft-lézer terápia, a hideg-meleg gipszpakolás és a vitaminizáló gyümölcspakolások.

0
SPECIALISTA
0+
ELÉGEDETT VENDÉG
0
ÉVE NYITVA
0+
KEZELÉS

ENGEDD, HOGY KÉNYEZTESSÜNK A
BALLAI KOZMETIKÁBAN!

Jelentkezz be mielőbb!

Vedd fel velünk a kapcsolatot akár most!

KAPCSOLATFELVÉTEL

ENGEDD, HOGY KÉNYEZTESSÜNK A
BALLAI KOZMETIKÁBAN!

Jelentkezz be mielőbb!

Vedd fel velünk a kapcsolatot akár most!

KAPCSOLATFELVÉTEL