Sminkek 2021-02-19T12:43:04+00:00

SMINKEK

SMINKEK

A sminkelés maga egy terápia, ráhangol az előtted álló eseményre és meghozza az önbizalmadat. Smikelèst erre szakosodott kollegánk vègzi, a szalonban lehetőség nyílik: menyasszonyi, nappali-, party-, és alkalmi smink professzionális elkészítésére.

A tökéletes sminkhez nem elég, ha tudod, melyik ecset mire való, vagy épp milyen technikával kell hibátlan füstös szemeket varázsolni. Ennél sokkal fontosabb, hogy megtaláld a megfelelő színeket, és a kész sminkkel úgy hangsúlyozd az arcod megfelelő részeit, hogy teljes elégedettséggel nézhess a tükörbe.

Segítünk, hogy megtanuld a hozzád legjobban illő stílusokat és elsajátítsd a legpraktikusabb módszereket!

SMINK TETOVÁLÁSOK

A szemöldökök rehabilitációja, korrekciója nagyon nagymertékben képes az ember önbizalmát helyreállítani ezért ezt az eljárást is bevettük a repertoárunkba. Ez egy olyan smink, amely soha nem mosódik el, strandon, sportoláskor, de még a reggeli ébredéskor sem.

A sminktetoválás a nap minden órájában tökéletes megjelenést biztosít, napközbeni időráfordítás nélkül. A sminktetoválás lényege az arc természetes harmóniájának megteremtése, a szemöldök tökéletes ívének visszaállítása.

Az eljárás pigmentek juttat a bőrbe mechanikai úton, speciális készülékkel, szigorú higiéniai szabályok betartásával.

0
SPECIALISTA
0+
ELÉGEDETT VENDÉG
0
ÉVE NYITVA
0+
KEZELÉS

ENGEDD, HOGY KÉNYEZTESSÜNK A
BALLAI KOZMETIKÁBAN!

Jelentkezz be mielőbb!

Vedd fel velünk a kapcsolatot akár most!

KAPCSOLATFELVÉTEL

ENGEDD, HOGY KÉNYEZTESSÜNK A
BALLAI KOZMETIKÁBAN!

Jelentkezz be mielőbb!

Vedd fel velünk a kapcsolatot akár most!

KAPCSOLATFELVÉTEL