Pedikűr, manikűr 2021-09-14T13:42:14+00:00

PEDIKŰR, MANIKŰR

JAPÁN MANIKŰR

A Japán Manikűr régen a japán arisztokrácia titkos eljárása volt, mellyel elősegítették az egészséges körömnövekedést, közben pedig visszaadták a köröm természet adta fényét és szépségét.

Ha eleve szép kezekkel születtünk, s a körömágyunk is megfelelő formájú, akkor nincs szükségünk műkörömre, s teljességgel felesleges csupán a divat kedvéért viselnünk. Ez a módszer kiválóan használható például akkor, ha körmünk töredezik. Rendszeres kezeléssel a köröm nagyon erős lesz, fénye pedig rendkívül tartós, hiszen nem kopik le, mivel a körömlemezbe beépül a méhviasz.

Ráadásul ez az eljárás teljesen természetes, a hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek, így semmilyen mértékben nem károsoddik a köröm.

ESZTÉTIKAI PEDIKŰR

A BallaiSpa-ban esztétikai pedikűrt is végzünk.

Orvosi szikét használunk a megvastagodott bőr eltávolítására, ami egyrészt egy nagyon higénikus módszer, mivel a penge minden vendég után cserélhető, másrészt a hatékonyság maximális a penge élessége miatt.

A pedikűr befejeztével igény szerint lakkozunk vagy sem, a végén pedig Ilcsi csicsókás kéz- és lábápoló krémmel simítjuk át a lábfejeket.

FONTOS! A nyári hónapokban pedikűrt csak szalonunk saját vendégeinél tudunk vállalni.

0
SPECIALISTA
0+
ELÉGEDETT VENDÉG
0
ÉVE NYITVA
0+
KEZELÉS

ENGEDD, HOGY KÉNYEZTESSÜNK A
BALLAI KOZMETIKÁBAN!

Jelentkezz be mielőbb!

Vedd fel velünk a kapcsolatot akár most!

KAPCSOLATFELVÉTEL

ENGEDD, HOGY KÉNYEZTESSÜNK A
BALLAI KOZMETIKÁBAN!

Jelentkezz be mielőbb!

Vedd fel velünk a kapcsolatot akár most!

KAPCSOLATFELVÉTEL