Bőrfiatalító kezelések 2021-02-19T12:14:06+00:00

BŐRFIATALÍTÓ KEZELÉSEK

MINI FACE LIFTING

Mini Face Lifting kezelőgép segítségével minőségi hatóanyagokkal kiegészítve nyirok- és face lifting (izomtónus-fokozó) masszázst végzünk, ami fokozza a nyirok és vérkeringést, segíti a hatóanyagok felszívódását, vitalizálja a bőrt, csökkenti a bőr gyulladásos folyamatait, tónusba hozza az arcbőr izom és kötőszövetét, ezáltal simító-bőrfeszesítő hatású.

A Face Lifting változtatható frekvenciája váltóáramú készülék, mely többféle elektródája segítségével éri el pozitív hatását. A tüskés elektródával, szaggatott érintkezéssel a bőrfelszíni izmokat tornáztatjuk át. Ráncsimításra, tisztító kezelések után, duzzanatok elsimítására, gyulladás csökkentésére, sebek és hegek gyógyítására, a bőrellenállás csökkentésére alkalmazzuk.

A lapka elektróda izomtornáztatásra, fogyasztó kezelésre, nyirokkeringést segítő masszázsra alkalmas.

BŐRFESZESÍTŐ ULTRAHANG GÉP

Segíti a hatóanyagok felszívódását, izom tornáztató, ráncsimító, elősegíti a kollagén- és elasztin rostok képződését. A készülék egyediségét az adja, hogy az ultrahang- és interferenciás elektródák vannak egy elektródafejbe beépítve.

Ezek együtt és külön-külön is használhatók, így egyszerre lehet hatóanyagot bejuttatni a bőrbe és izomtornáztatást (face lifting) végezni.

Az interferenciás árammal izom tornáztató, a frekvenciatartomány szerint fogyasztó, rugalmasító, feszesítő hatást érhetünk el. Az interferencia a legmélyebben fekvő izmokat is megmozgatja, kellemes áramérzést kelt a bőrön.

Az ultrahangos kezelés segíti a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe, és látványos rugalmasító, feltöltő, regeneráló hatás érhető el vele. A kettő együttes alkalmazásával látványos változást érhetünk el a bőrökön.

Az izmok tónusba kerülésével feszesebbé, rugalmasabbá válik az arcbőr, az apróbb ráncok kisimulnak. A hatás másnap a leglátványosabb.

Különlegességként szemránc kezelő elektróda is tartozik a géphez.

Ez egy interferencia árammal működő elektróda, mellyel a szem körüli izmokat tornáztatjuk meg, ily módon kisimítva őket. Regeneráló, tisztító kezelések kiegészítőjeként ajánljuk.

PULZÁLÓ KÖPÖLYÖZŐ, RÁNCKEZELŐ GÉP

Automata Pulzáló Köpölyöző ránckezelő gép méregtelenítő, nyirokkeringés serkentő, anyagcsere-fokozó, tonizáló és ránc kisimító hatású.

A készülék automatikusan végez szívó-nyomó mozgást (vákuum), amely az arcra helyezett üvegharangok segítségével dolgozza át az arcot.

Mivel a vákuum „pulzáló”, azaz egymást követően szív-fúj, ezzel elkerülhető a hagyományos vákuumkezelésnél gyakran jelentkező véraláfutás, a pozítív hatások azonban megmaradnak.

Különböző frekvenciák használatakor nyirokkeringés fokozó, illetve izomstimuláló hatást érhetünk el.

A készülékhez tartozó különböző méretű üvegharangokkal arc-, dekoltázs-, testkezeléseket, vákuummasszázst, bőrfeszesítő (face lifting) ránckezelést, cellulit- és stria kezeléseket végezhetünk.

Kisméretű elektródája segítségével csökkenthető a szem körüli ödéma.

A vákuum hatására fokozódik a nyirok- és a vérkeringés, ezáltal a sejtek-izmok oxigén ellátása nő. Az intenzív mozgatás tónusba hozza az izmokat, fokozza a kollagén rostok rugalmasságát.

MÁGNESES MASSZÍROZÓ GÉP

Mágneses masszírozó gé, vagy más néven “delej” nyirokkeringés-fokozó, méregtelenítő, ödéma csökkentő, izomtornáztató, feszesítő hatású. A delejező géppel, a Tesla-féle áram felhasználásával, elektromágneses kezeléseket végzünk.

A kozmetikus keze és a vendég bőre között, erőteljes pulzáló elektrosztatikus mező jön létre. Többféle frekvenciájának köszönhetően használhatjuk méregtelenítésre (fokozza a nyirokkeringést), alaposan átdolgozhatjuk vele a kötőszövetet, stimulálhatjuk vele a kollagén termelést.

A készülék hatóanyaggal és hatóanyag nélkül is dolgozhat. A nyirokkezelés és a kötőszövet átdolgozásának hatására a bőr tónusosabbá, feszesebbé, kisimultabbá válik. Regeneráló, tisztító kezelések kiegészítőjeként ajánljuk.

A kezelések személyre szabhatók, így minden bőrtípushoz kellemes érzetet nyújtó, hatékony terápiát nyújtanak szakembereink.

0
SPECIALISTA
0+
ELÉGEDETT VENDÉG
0
ÉVE NYITVA
0+
KEZELÉS

ENGEDD, HOGY KÉNYEZTESSÜNK A
BALLAI KOZMETIKÁBAN!

Jelentkezz be mielőbb!

Vedd fel velünk a kapcsolatot akár most!

KAPCSOLATFELVÉTEL

ENGEDD, HOGY KÉNYEZTESSÜNK A
BALLAI KOZMETIKÁBAN!

Jelentkezz be mielőbb!

Vedd fel velünk a kapcsolatot akár most!

KAPCSOLATFELVÉTEL