Testkezelések 2021-02-19T11:22:57+00:00

TESTKEZELÉSEK

BALANCER HULLÁM-MASSZÍROZÓ

Ballancer, egy egészségügyi nyirokstimuláló készülék amit mindenkinek ajánlunk aki ülő munkát végez vagy hajszáleres, viszeres esetleg ödémára hajlamos lába van. A nyirok a testünk természetes fekete mosogatója, ezen keresztül tudunk nagytakarítást és gimnasztikát végezni testünkben, természetesen ennek hatékonysága testmozgással ötvözve működik igazán. Sok vendég kombinálja arckezeléssel, mert a kezelés alatt a ballancer programja zavartalunl lefuttatható.

Sűrített levegővel működő hullám-masszírozó készülékkel dolgozunk. A vendéget többcellás ruhába bújtatjuk, amelyben számítógéppel programozott sűrített levegővel, perisztaltikus mozgással testmasszázst végzünk a talptól mellkasig.

Az eljárás segíti a szövetek közti anyagcsere-folyadék és salak-anyagok eltávolítását, javítja a vénás- és nyirokkeringést, csökkenti a visszereket, az ödémát, javítja a bőr vérellátását, fokozza a bőrtónust. Azaz feszesebbé teszi a bőrt, csökkenti a cellulitot, ami által csökkenti a körfogatot. Mint minden salaktalanítás, ez is erősíti az immunrendszert, relaxál, csökkenti a vérnyomást, segíti az emésztést és ellazítja az alhasi szerveket.

Jól alkalmazható fáradt, ödémás, visszeres lábak kezelésére, serkenti a zsírbontást, méregteleníti és feszesíti a kötőszövetet.

0
SPECIALISTA
0+
ELÉGEDETT VENDÉG
0
ÉVE NYITVA
0+
KEZELÉS

ENGEDD, HOGY KÉNYEZTESSÜNK A
BALLAI KOZMETIKÁBAN!

Jelentkezz be mielőbb!

Vedd fel velünk a kapcsolatot akár most!

KAPCSOLATFELVÉTEL

ENGEDD, HOGY KÉNYEZTESSÜNK A
BALLAI KOZMETIKÁBAN!

Jelentkezz be mielőbb!

Vedd fel velünk a kapcsolatot akár most!

KAPCSOLATFELVÉTEL